Hisszük, hogy az alkalomhoz illő öltözet sosem lehet divatjamúlt! A megfelelően megválasztott nyakkendő segít összhangba hozni az öltözetet vagy kiemelni az egyedi megjelenést. A nyakkendő viselése a hagyományok őrzését és a profizmust sugallja.

Mi a Angello Kft-nél minden elképzelést igyekszünk megvalósítani. És hogy hogyan dolgozunk?

Jókedvvel, motiváltan, mert nekünk ez nem csak egy munka, hanem a hivatásunk. :) Nálunk fontosak az értékek és a minőség. Minden nap azért dolgozunk, hogy mosolyt csaljunk termékeinkkel megrendelőink arcára.

Kis cég lévén sok mindent csinálunk egymagunk, a munkánk változatos és sok esetben manufakturális. Hagyományőrzőek vagyunk, akárcsak a termékeink.

És miben vagyunk mi másak? Nálunk lehet kérni és kérdezni és lehet hibázni is. Hisszük, hogy őszinte kommunikációval és korrekt hozzáállással minden probléma áthidalható. Mi minden esetben a minőségre törekszünk és hálás szívvel gondolunk visszatérő ügyfeleinkre, mert jó érzés, hogy a rengeteg befektetett munka másnak megelégedésére szolgál. Kérjük, olvasson rólunk a vélemények (google, facebook) fülek alatt, hogy mások által is képet kapjon munkánkról.

Hogyan kössünk nyakkendőt