Általános Szerződési Feltételek

A Vásárlói szerződés a Megrendelő a weboldalon keresztüli megrendelésének elküldésével lép életbe. A kiszállítandó termék(ek) mindaddig a nyakkendokeszites.hu weboldal tulajdonát képezi(k), amíg a szállítást követően a termékek ellenértéke kiegyenlítésre kerül.

I. Az Eladó

1.) A nyakkendokeszites.hu weboldalt az Angello Kft. üzemelteti, továbbiakban Eladó.

2.) Az Eladó adatai:

Név: Angello Kft.
Székhely: 1171 Budapest, Lepkeszeg u. 16.
Cégjegyzékszám: 01-09-695039, bejegyző cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága mint Cégbíróság
Adószám: 11822639-2-42

II. A szolgáltatás igénybe vétele

1.) A nyakkendokeszites.hu weboldalon a megrendelések leadására a weboldal rendszerén keresztül vagy az elérhetőségeknél feltüntett e-mailre történő megrendelés megküldése útján van lehetőség. A rendeléssel kapcsolatban az Eladó automata tájékoztató e-mail-t küld a Megrendelő felé. Amennyiben a rendelt termék nem kapható, úgy erről az Eladó tájékoztatja a Vevőt, egyeztetve a későbbi szállítás időpontjáról, más termék szállítására vagy a megrendelés törlésére vonatkozóan. A rendeléssel kapcsolatos adatok módosítására a felhasználóknak lehetőség van e-mail-en keresztül. A megrendelés elküldéséhez a weboldalon a Megrendelő adatainak megadása szükséges, ahol a Vevő a szállítás teljesítéséhez szükséges adatok elküldi Eladónak. A szerződéskötés magyar nyelven történik.

A Vevő tudomásul veszi, hogy a nyakkendokeszites.hu weboldalon végrehajtott megrendelést követően az Eladó általi visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre. Ezen megrendelések mentésre kerülnek, a későbbiekben is elérhetők.

2.) A megrendelés menete

A nyakkendokeszites.hu weboldalon a rendelések leadására a Megrendelőnek a következő lehetősége van:

– kizárólag a nyakkendokeszites.hu weboldalon rendszerén keresztül, írásos formában az általa megadott termék(ek) pontos cikkszámának és darabszámának feltüntetésével való megrendelésével és a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok kitöltésével: név,e-mail cím, telefonszám, irányítószám, város, utca, házszám (emelet, ajtó).

Az Eladó a megrendelésről automatikus, azonnali visszaigazolást küld. Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban bármilyen további tisztázásra szoruló kérdés merülne fel, az Eladó 24/48 órán belül írásban (e-mail-en) tájékoztatja a Vevőt.

3.) Fizetési mód

A Megrendelő a megrendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki:

– Előre utalással az Eladó bankszámla számára a megrendelés számára való hivatkozással:
Bank neve: Budapest Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 10103881-48278200-00000009
– Utánvét esetén készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel a Magyar Posta részére.
– Személyes átvétel esetén készpénzes fizetéssel.

4.) Szállítás és feltételei

A Vevő a megrendelt terméket utánvéttel vagy személyes átvétellel veheti át. A termék átvételének módját a Vevő a megrendeléskor jelöli meg.

– Szállítási költségek házhoz kézbesítés esetén:
A házhoz szállítás költsége Magyarországon előre utalás esetén mindig az aktuális Postai díjszabás alapján kerül meghatározásra.
A szállítási idő 3-15 munkanap, ettől eltérő szállítási időről az Eladó írásban (e-mail-en) tájékoztatja a Megrendelőt. A szállítási határidőn belül az Eladó a megrendelt terméket a MPL (Magyar Posta) részére szállításra átadja. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék a Megrendelő általi átvételekor juttatja el a Megrendelő részére a számlát.


– Szállítási költségek postán maradó kézbesítés esetén:
A szállítás költsége Magyarországon mindig az aktuális Postai díjszabás alapján kerül meghatározásra.
A szállítási idő 3-15 munkanap, ettől eltérő szállítási időről az Eladó írásban (e-mail-en) tájékoztatja a Megrendelőt. A szállítási határidőn belül az Eladó a megrendelt terméket az MPL (Magyar Posta) részére a rendeléskor megadott postahivatal címére átadja. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék a Megrendelő általi átvételekor juttatja el a Megrendelő részére a számlát.

– Személyes átvétel (ingyenes)
1171 Budapest, Lepkeszeg u.16.
(Személyes átvétellel megrendelt terméket maximum 10 napig tudjuk fenntartani átvételi pontunkon, ezután töröljük az így leadott megrendelést.)

5.) Árak

A nyakkendokeszites.hu weboldalon a termékek az netto, valamint a megjelölt termékek esetében az általános forgalmi adót tartalmazó bruttó vételárai vannak feltüntetve. Pénznem: magyar forint:
Az Eladó bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.
Az Eladó nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük!
A termék kiszállításának költsége a weboldalon a megrendeléskor megjelenik.

III. Egyéb rendelkezések

1.) Garancia

Az Eladó a weboldalon található termékekre fél év garanciát vállal. A garancia az Eladó által kibocsátott számlával vagy másolatának bemutatásával érvényesíthető. Az Eladó kizárólag a minőségi hibákért vállal garanciát, az egyéb, a használat során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállal.
A garancia a termék átvételekor lép érvénybe és a megrendelés napjától számított fél év múlva lejár. A hibás termékeket az Eladó kicseréli vagy a termék árát visszatéríti a Megrendelőnek abban az esetben, ha a hiba bizonyíthatóan a gyártás során keletkezett.

A garanciális csere terméket vagy a visszatérítés összegét az Eladó saját költségén juttatja el a Megrendelő részére.

2.) A felelősség korlátozása

Az Eladó nem felelős az alábbiakért:
– Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget a Megrendelő bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért.
– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
– A weboldalon megjelenített termék kifogyása. Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.
– Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
– Az Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt.

3.) Adatbeviteli hibajavítás

A megrendelés során a hibásan beírt adatot a kijelölés után lehet törölni és a helyes adatot a helyére rögzíteni.

Amennyiben már az elküldött rendelését szeretné módosítani, akkor azt megteheti a 06/20/978 1501-es telefonszámon (munkanapokon 8-17 között) vagy az info@nyakkendokeszites.hu e-mail címen.

4.) Az elállás joga

A 17/1999.(II.5) Korm. Rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény 5§-nak c) pontja értelmében Megrendelő elállási jogot nem gyakorolhat.

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.

5.) Panaszügyintézés

A Megrendelő észrevételeit, a weboldallal, illetve annak működésével kapcsolatos kérdéseit, panaszait a következő elérhetőségeken teheti meg:

Telefon: 06/20/978-1501 (munkanapokon 8-17 között)
E-mail: info@nyakkendokeszites.hu
Levelezési cím: 1171 Budapest, Lepkeszeg u. 16.
Az Eladó a megjelölt elérhetőségeken beérkezett kérdésekre 3 munkanapon belül válaszol.

Egyéb feltételek

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.